Ελλάδα

Δύο οι «πονοκέφαλοι» για τον Αλεξανδρή

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι άπαντες στην Ολύμπια Λάρισας. «Θέλουμε πολύ τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός των πορτοκαλί, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Τραυματίστηκε ο Φράνκο Νάκιτς σε δάχτυλο του χεριού του. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τυ Νταβόρ Πεϊτσίνοβιτς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι άπαντες στην Ολύμπια Λάρισας. «Θέλουμε πολύ τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός των πορτοκαλί, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Τραυματίστηκε ο Φράνκο Νάκιτς σε δάχτυλο του χεριού του. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Νταβόρ Πεϊτσίνοβιτς.

Το μόνο πράγμα που «στριφογυρίζει» στο μυαλό των παικτών του Αλεξανδρή είναι ασφαλώς το πώς θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον «Γηραιό». Σε περίπτωση επικράτησης των «πορτοκαλί», τότε θα έχει γίνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. «Δουλεύουμε πολύ καλά σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχουμε χτυπηθεί από τραυματισμούς (εκτός του Πεϊτσίνοβιτς, τραυματίστηκε σε δάχτυλο του χεριού του ο Νάκιτς, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί)», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πορτοκαλί», Βαγγέλης Αλεξανδρής και συνέχισε: «Με προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ έχουμε οκτώ ημέρες μαζί μας τον Πεϊτσίνοβιτς ουσιαστικά ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση και τον έχουμε δει μόνο με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο. Παρόλο αυτά με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα πάρουμε τη νίκη, που θέλουμε τόσο πολύ».

Ο Φράνκο Νάκιτς εξαιτίας του τραυματισμού του σε δάχτυλο του χεριού του προπονείται ελαφρά και με προσοχή, ενώ ο Νταβόρ Πεϊτσίνοβιτς αναμένεται να μπει στο γήπεδο το Σάββατο για να κάνει μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x