Η ίωση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τους Ερβιν Τζάζβιν και Κώστα Καϊμακόγλου δεν τους έδωσε το δικαίωμα να προπονηθούν, υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ρούσο, το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δυο παίκτες έμειναν κλινήρεις, αφενός για να συνέλθουν και αφετέρου για να μην «κολλήσουν» και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και συνεχίζει την προετοιμασία των «κίτρινων», ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 και τον αγώνα με το Ρέθυμνο εκτός έδρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, οι δύο παίκτες θα μπορέσουν να προπονηθούν πιο ελαφρά την Πέμπτη. Οπότε, θα «ανεβάσουν στροφές» την Παρασκευή, ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή στην Κρήτη.
Όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας των βορείων προαστίων αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που εμπεριέχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο αντίπαλος έχει δείξει πως διαθέτει καλή και ενθουσιώδης ομάδα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
«Είναι από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Όχι μόνο, λόγω του αντιπάλου, αλλά γιατί κι εμείς προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Καλό είναι να μη λέμε πολλά, αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βρούμε σύντομα τον καλό μας εαυτό», τόνισε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






