Μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η αποστολή του Άρη έφτασε στη Γαλλία το απόγευμα της Τετάρτης, για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Λε Μαν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Δηλώσεις Χέρμπερτ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.
Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάστηκε να ταξιδέψουν τρεις ώρες οδικώς από το Παρίσι στο Λε Μαν και στη συνέχεια κατέλυσαν στο ξενοδοχείο. Το βράδυ της Τετάρτης προπονήθηκαν για δύο ώρες στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη το πρωί.
Όλοι στους Θεσσαλονικείς αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και αυτό φρόντισε να επισημάνει και ο Σιμόνας Σεραπίνας, μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ. «Μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Είναι γνωστό σε όλους, εξάλλου, ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρωλίγκα, αφού κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ότι η Λε Μαν έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη μέσα στην έδρα της Μακάμπι και το γεγονός ότι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, δείχνει ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Θεωρητικά, έχει το αβαντάζ στη μεταξύ μας αναμέτρηση, με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στην έδρα της, αλλά και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Αρκεί απλά, να παίξουμε ομαδικά, να είμαστε ενωμένοι, αλλά και συγκεντρωμένοι επί 40’. Πιστεύω ότι άμα κάνουμε αυτά τα τρία πράγματα και, παράλληλα, παίξουμε καλή άμυνα, τότε μπορούμε να επιστρέψουμε νικητές στη Θεσσαλονίκη».
*Κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε την Τετάρτη στα γραφεία της ΚΑΕ. Αυτή αφορά τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ομάδας στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1. Οι «κιτρινόμαυροι» θα απολογηθούν την Παρασκευή εγγράφως με υπόμνημα.
Τέλος, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ίδια μέρα πως τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ κυκλοφόρησαν την Τετάρτη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/11) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 16:45, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.
Στη σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς, γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και, μέσα σε κόσμια πλαίσια, να βοηθήσετε τους παίκτες του Άρη μας, να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στη φετινή «κούρσα» της Α1.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ
Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία του Άρη στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο από σήμερα έως και την Παρασκευή και ώρες 09:00-18:00.
Το Σάββατο, 3/10, θα λειτουργήσει το ταμείο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, από τις 11:00 έως τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα το ταμείο θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους από τις 11:00».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






