Άφαντα έγιναν τα εισιτήρια του αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 στο "Βενετόκλειο". Μέσα σε δύο ώρες από την έκδοσή τους από τη «θαλασσί» ΚΑΕ την Τετάρτη «εξαφανίστηκαν» από τα εκδοτήρια από τους φιλάθλους των νεοφώτιστων. Η προπώληση των «μαγικών χαρτακιών» ξεκίνησε το πρωί της ίδιας μέρας, ωστόσο μετά από λίγη ώρα σημειώθηκε "sold out".
H διοίκηση της KAE Kολοσσός ανακοινώνει ότι δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Κυριακής, δηλαδή από τις 15:00, θα διατεθούν περίπου 150 εισιτήρια στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Bενετόκλειο». Επίσης, όσοι έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς μαζί με τα παιδιά τους, θα πρέπει να τους έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα εισιτήρια, γιατί οι κερκίδες του «Bενετοκλείου» θα είναι γεμάτες.
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. O Βαγγέλης Aλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του μόνιμου τραυματία, Θέμη Κουπίδη.
Οι νησιώτες θεωρούν πως η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι μια πρόκληση για αυτούς και όλοι ετοιμάζονται να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν στο παρκέ την Κυριακή.
Η προετοιμασία των «θαλασσί» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Bενετόκλειο».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






