Με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών η Ολύμπια Λάρισας. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, Έι Τζέι Γκάιτον, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα της Λάρισας στην πρώτη, για το νέο έτος, προπόνηση των Θεσσαλών και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για το προσεχές ματς στην Πάτρα.
Ο ύψους 1.85 Αμερικανός ήρθε στην Λάρισα ως αντικαταστάτης του τραυματία, Λαμάλ Γκριρ, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που του υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα.
Ο παίκτης της Ολύμπιας, πλέον, έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αμερική (Σικάγο Μπουλς, Γκόλντεν Στέιτ), Ιταλία (Σκίπερ Μπολόνια, Καλάμπρια), Ισραήλ (Χάποελ Τελ Αβίβ) και Κροατία (Σεντεβίτα Ζάγκρεμπ) και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα της Θεσσαλίας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






