Ελλάδα

Ανάρρωσε ο Πετρόπουλος

Με τον Χρήστο Πετρόπουλο θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Την Παρασκευή θα διαπιστώσει ο Μέμος Ιωάννου, αν μπορεί να υπολογίσει στον Ρασάντ Ράιτ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Χρήστο Πετρόπουλο θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Την Παρασκευή θα διαπιστώσει ο Μέμος Ιωάννου, αν μπορεί να υπολογίσει στον Ρασάντ Ράιτ.
Επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου ο Χρήστος Πετρόπουλος, που είχε τραυματιστεί στην κνήμη του δεξιού του ποδιού και τις τελευταίες μέρες ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας. Έτσι ο 35χρονος γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Μέμου Ιωάννου.
Αντίθετα, ο Ρασάντ Ράιτ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δεξιό του γόνατο. Ωστόσο το ιατρικό τιμ των «κυανέρυθρων» διαβεβαίωσε ότι ο παίκτης θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής. Τότε θα κρίνει και ο τεχνικός της Νεροσμυρνιώτικης ομάδας, αν μπορεί να τον υπολογίζει για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x