Ο Πανιώνιος πήγε να αυτοκτονήσει κόντρα στην Ολύμπια και λίγο έλειψε να του στοιχίσει η αδράνεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά στη συνέχεια συνήλθε και έφτασε σε μία άνετη νίκη με 83-70 επί των Θεσσαλών. Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στο κυνήγι της πρώτης τετράδας στην κανονική περίοδο, ενώ οι «πορτοκαλί» παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην, καθώς ο Μέμος Ιωάννου, που προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Ρασάντ Ράιτ, έκανε συντήρηση δυνάμεων με πολλές αλλαγές και η Ολύμπια έκανε την αντεπιθεσή της και μείωσε με τη λήξη του ημιχρόνου στο -4. Κορυφαίος των «πορτοκαλί» ο Αμερικανός Γκραντ, ενώ από τους «κυανέρυθρους» στο συγκεκριμένο διάστημα κορυφαίοι αναδείχτηκαν οι Διαμαντόπουλος-Ουότσον.
Η έναρξη του δευτέρου μέρους έγειρε την πλάστιγγα ολοκληρωτικά προς της μεριά των «κυανέρυθρων». Οι παίκτες του Ιωάννου έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους και κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό. Το τελικό σκορ ήταν θέμα χρόνου για τους γηπεδούχους.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 24-9, 36-32, 62-50, 83-70.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φαλέκας 8, Πετρόπουλος, Σιγάλας 5 (1), Περπέρογλου 7 (1), Αγγελόπουλος 4, Διαμαντόπουλος 19, Οικονόμου 20, Κυργιακόπουλος 4, Ουότσον 14, Σούλης, Κουλ 2.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τριχόπουλος 2, Χαρισμίδης 5, Λιάκος, Λάππας 6, Γκραντ 20, Κακλαμάνος 3 (1), Μπένερμαν 15 (2), Νάκιτς 7 (1), Παπακώστας 11, Γιόνζεν 1.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






