"Όλα τα λεφτά" είναι για την Ολύμπια Λάρισας το παιχνίδι στην Κροατία με την ΚΚ Ζάγκρεμπ την Τρίτη, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του EuroCup. Οι «πορτοκαλί» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Απών από αυτήν τη «μάχη» θα είναι ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έχει υψηλό πυρετό και έμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι. Την ομάδα θα κατευθύνουν οι δυο συνεργάτες του Βαγγέλης Κουτσοκέρας και Χρήστος Παππάς από τον πάγκο. Όλοι οι παίκτες είναι "ετοιμοπόλεμοι". Δηλώσεις του Ζέλικο Παβλίσεβιτς στην ιστοσελίδα της FIBA.
Δηλώσεις για αυτό το παιχνίδι έκανε ο Κόρει Μπέλσερ, που τόνισε πως: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της κροατικής ομάδας, Ζέλικο Παβλίσεβιτς, μίλησε στο FIBAEurope.com και ζήτησε μόνο τη νίκη από τους παίκτες του. «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Ισοβαθμούμε με Ολύμπια και ΑΕ Λεμεσού. Και για τις δυο ομάδες, ο αυριανός αγώνας είναι καθοριστικός, αλλά εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Ολοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι για τη νίκη».
Αναφέρθηκε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στη Λάρισα. «Ηταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι χάσαμε το παιχνίδι για μία βολή, έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου».
Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον της ΚΚ Ζάγκρεμπ στη διοργάνωση. «Το πόσο μακριά θα φτάσουμε εξαρτάται από το τι θα κάνουμε αύριο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Η Ολύμπια είναι μία υπολογίσιμη ομάδα και έχει καλούς παίκτες».
Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας, Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






