Ελλάδα

Πρώτη για «Σόφο»

Το πρωινό της 12ης Απριλίου σίγουρα ήταν διαφορετικό για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο «Big Sofo» έπειτα από πάρα πολύ καιρό προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, σε σαφώς χαλαρότερους ρυθμούς και υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Ο θηριώδεις σέντερ αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «ερυθρολεύκων» και μόνο η παρουσία του στην προπόνηση είναι ένας λόγος για να σκάσουν χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά.

Το πρωινό της 12ης Απριλίου σίγουρα ήταν διαφορετικό για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο «Big Sofo» έπειτα από πάρα πολύ καιρό προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, σε σαφώς χαλαρότερους ρυθμούς και υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Ο θηριώδεις σέντερ αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «ερυθρολεύκων» και μόνο η παρουσία του στην προπόνηση είναι ένας λόγος για να σκάσουν χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά. Προβληματισμός για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση ο Άρβιντας Μασιγιάουσκας.

Από εκεί και πέρα, η ατυχία «χτύπησε» για άλλη μια φορά την «πόρτα» του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος μετά τους Βασιλειάδη, Μαυροκεφαλίδη και Μασιγιάουσκας είδε και τον Μανόλη Παπαμακάριο να αντιμετωπίζει πρόβληαμ τραυματισμού. Ειδικότερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x