Για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο χρειάζεται ένα θαύμα. Για να γίνει το παραπάνω θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην κατακτήσει κανένα ροζ φύλλο στις επόμενες δυο αγωνιστικές… που είναι κομματάκι δύσκολο. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Κυψέλη, όπου τους περιμένει ο Πανελλήνιος.
Ο Λιν Γκριρ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα είναι η συνεχής βελτίωση «Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα και τώρα θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο στόχος είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι κι αυτός είναι ο στόχος απέναντι στον Πανελλήνιο που απ’ ότι γνωρίζω δεν είναι αδιάφορος».
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό, ανεξάρτητα αν έχουμε βαθμολογικό όφελος. Με τον ερχομό του Σόφο στην ομάδα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα. Θα μας βοηθήσει πολύ και σίγουρα όταν και όλα τα παιδιά που είναι τραυματίες επιστρέψουν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα. Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα και τώρα θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο στόχος είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι κι αυτός είναι ο στόχος απέναντι στον Πανελλήνιο που απ’ ότι γνωρίζω δεν είναι αδιάφορος. Θέλει τη νίκη για να σιγουρέψει την παρουσία του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».
Απ’ την πλευρά του Πανελλήνιος με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό εξασφαλίζει την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Βαθμολογία. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν παίκτης των «Ολυμπιονικών» είπε «Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε παθιασμένα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το στραβοπάτημα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να διεκδικήσουμε τη νίκη, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο».
Τέλος ο προπονητής του Πανελληνίου, Ηλίας Ζούρος είπε για το ματς «Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Με την προσθήκη μάλιστα του Σχορτσιανίτη, γίνεται ακόμη πιο ισχυρός. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό. Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό και θα παλέψουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό».
Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






