Ελλάδα

Τζεβελέκης: «Δεν ήρθε η καταστροφή»

Αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά τον Άρη στο δρόμο των επιτυχιών δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, σε απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Δεν ήρθε η καταστροφή και δεν μπορεί κανείς να σβήσει τα βήματα προόδου που έχουν γίνει. Στην αναποδιά πεισμώνω και γίνομαι πιο σκληρός και αποφασιστικός. Θα κάνουμε καλύτερη ομάδα», δεσμεύτηκε το αφεντικό των «κιτρίνων».

Αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά τον Άρη στο δρόμο των επιτυχιών δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, σε απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Το αφεντικό των «κιτρίνων» τόνισε πως η αποτυχημένη σεζόν δεν σημαίνει και την… καταστροφή της ομάδας και απηύθυνε συστράτευση όλων των δυνάμεων του συλλόγου.

«Απευθύνομαι στον κόσμο του Άρη, που αγαπάει την ομάδα χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Σε αυτόν που καταλαβαίνει τι προσπάθεια γίνεται εδώ και λίγα χρόνια. Την ώρα που σε ομάδα της πόλης μας κάνουν γιορτή που δεν πέσανε στην Α2, στο Άρη κάνουν κηδεία επειδή μια χρονιά έμεινε εκτός Ευρωλίγκας. Είναι δυνατόν; Δεν ήρθε η καταστροφή. Και δεν μπορεί κανείς να σβήσει τα βήματα προόδου που έχουν γίνει. Έχουμε έναν τελικό Uleb Cup, δύο συμμετοχές στους 16 της Ευρωλίγκας, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1. Επειδή τίποτα δε βρήκα έτοιμο στη ζωή μου, όλα τα έφτιαξα παλεύοντας, στην αναποδιά πεισμώνω και γίνομαι πιο σκληρός και αποφασιστικός. Για το μέλλον αυτής της ομάδας, σας λέω ότι θα κάνουμε καλύτερη ομάδα, έστω και αν η προηγούμενη ήταν η ακριβότερη που είχε ποτέ ο Άρης», δήλωσε ο Θανάσης Τζεβελέκης και πρόσθεσε:

«Όλες οι διοικήσεις του συλλόγου, εφαρμόζουμε πάντα στρατηγικά τον ενιαίο Άρη, αγαπάμε τον Άρη πάνω από τη ζωή μας, θέλουμε να μας εμπιστευόσαστε. Ο Άρης είναι το αφεντικό της πόλης. Όλη η Ευρώπη έχει δυσαρεστηθεί επειδή θα λείψουμε ένα χρόνο από την Ευρωλίγκα. Κανείς δεν στενοχωρήθηκε περισσότερο από μας. Δέχομαι την κριτική, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τις προθέσεις μου. Όποιος βρίζει τους στενούς μου συνεργάτες, είναι σαν να βρίζει εμένα. Και δε μου αρέσει να με βρίζουν. Το τι έχω κάνει, ειδικά φέτος, όταν οι άλλοι συνέταιροι στην ΚΑΕ αποχώρησαν, το ξέρετε. Δεν είναι σωστό αυτό το κλίμα απέναντι στην ομάδα. Το καλοκαίρι μας έδιναν συγχαρητήρια για τις μεταγραφές που κάναμε, που ήταν οι καλύτερες και οι πιο ακριβές. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν, αλλά θα προσπαθήσουμε ξανά. Ο Άρης θα συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα».

Κλείνοντας είπε: «Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του. Αλλά κάποιοι έρχονται επιλεκτικά σε παιχνίδια. Καλά θα κάνουμε να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Ο κόσμος θα πρέπει να γεμίζει το γήπεδο. Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι δεν τρέχει τίποτα, ο Άρης θα συνεχίσει πρωταγωνιστής. Ξέρουμε τι έφταιξε και τι πρέπει να αλλάξει για να διορθωθούμε. Σε λίγες μέρες, όταν τελειώσουν και τα πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα αρχίσουμε να σας ανακοινώνουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να αγαπάμε την ομάδας μας σωστά και κυρίως σε μία στραβή να μην δημιουργούμε προβλήματα. Η φετινή χρονιά μέχρι στιγμής, αν δεν κάνω λάθος, έχουμε ενισχύσει το ταμείο της ΚΑΕ με 1,5 εκ ευρώ. Και αυτό σήμερα στη Θεσσαλονίκη δεν το βρίσκεις εύκολα. Και θα μπούνε κι άλλα για να κλείσει καλά η χρονιά. Θα μπορούσα να φύγω με την αποχώρηση της «Γένεσις». Δεν το έκανα. Έμεινα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μπορείτε να μου δείξετε έναν άλλο Τζεβελέκη, όταν κάποια στιγμή θα κουραστώ και θα φύγω; Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x