Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ επέστρεψε, από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Αλέξης Κυρίτσης. Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ του «Δικεφάλου», με τη σύμφωνη γνώμη του χειρούργου ορθοπεδικού, Κώστα Σαμαρά, που τον εξέτασε το πρωί της ίδιας μέρας, ενσωματώθηκε στο πλήρες πρόγραμμα του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Κεν Γκρέγκορι, που συμμετείχε, επίσης, στο πρόγραμμα.
Το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη, ενώ στην απογευματινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο κλειστό του Πανοράματος, δε συμμετείχαν ο Βασίλης Σίμτσακ, που ήταν άρωστος και ο Κάρολος Γαλαζούλας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Κώστας Βασιλειάδης, που ήταν, επίσης, άρρωστος, ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος.
Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την ίδια μέρα, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία Yiannoulas Group, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων, Yiannoulas Group, που θα είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για την αγωνιστική περίοδο 2008-09».
Τέλος, οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για τις κάρτες διαρκείας.
Αναλυτικά: «Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται, ότι από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008, μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες διαρκείας τους, όσοι φίλαθλοι της ομάδας έχουν κάνει ήδη προεγγραφή εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.
Από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008, μέχρι και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν κάνει προεγγραφές, στο διάστημα 5-31 Αυγούστου 2008.
Από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες διαρκείας τους, όσοι έχουν κάνει προεγγραφή στο διάστημα 1-29 Σεπτεμβρίου 2008.
Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Πρασκευή) και ώρες 9π.μ – 7μ.μ».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






