Τα γιορτινά του θα φορέσει αύριο το κλειστό της Πυλαίας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο σε μια χρονιά που ξεκινά με πολλά όνειρα για την ομάδα του δικεφάλου του βορρά». Και επειδή οι προσδοκίες στους Θεσσαλονικείς είναι μεγάλες υπάρχει και το ανάλογο άγχος. Ο Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραδέχθηκε πως στην ομάδα του θα υπάρχει η πίεση της πρεμιέρας.
«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και όπως κάθε πρεμιέρα, θα υπάρχει πίεση, αλλά προς όλες τις ομάδες. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και ευελπιστούμε ότι σε αυτή μας την προσπάθεια θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με ποιότητα, έχει διατηρήσει ένα σημαντικό κομμάτι της περσινής ομάδας και αυτό το στοιχείο θα δυσκολέψει περισσότερο την προσπάθειά μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να έχει αίσιο τέλος και για μας, αλλά και για τον κόσμο μας».
Ο Δημήτρης Μαρμαρινός απ’ την πλευρά του εξέφρασε την ανυπομονησία όλων στην ομάδα για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας σε επίσημο παιχνίδι. Η πρεμιέρα έχει ιδιαιτερότητες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πάνω από όλα αυτοσυγκέντρωση. Είναι λογικό να υπάρχει λαχτάρα από όλους, ενθουσιασμός, επιρροή από την κερκίδα, που πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι υπάρχει δίψα από όλους και από τους φιλάθλους μας και από εμάς, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, το μυαλό μας στο γήπεδο, για να κάνουμε μία αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Πανιώνιος είναι μία δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η θέληση και η συγκέντρωση στο παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






