Δεν πρόκειται να βρεθούν φίλαθλοι της ΑΕΚ στη Λάρισα, το ερχόμενο Σάββατο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της «Ένωσης» με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Η θεσσαλική ΚΑΕ ενημέρωσε την Τρίτη την αντίστοιχη «κιτρινόμαυρη», πως δε θα της δώσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα του προέδρου του «Δικεφάλου», Μπάμπη Καραμανλή.
Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και προπόνησε κανονικά τους παίκτες του, το απόγευμα της Τρίτης.
Όσον αφορά το γηπεδικό, συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο κλειστό των Πατησίων, ώστε αυτές να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα. Ήδη, έχουν αλλάξει όψη τα αποδυτήρια των ομάδων, ενώ κατασκευάζεται και η αίθουσα VIP.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






