Ελλάδα

«Μας αδίκησε η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού»

Ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί ευθέως την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για άδικη απόφαση εναντίον της, εξέδωσε την Πέμπτη η Καβάλα. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως ευθύνη φέρει και το ΑΣΕΑΔ, για την καθυστερημένη απόφασή του.

Ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί ευθέως την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για άδικη απόφαση εναντίον της, εξέδωσε την Πέμπτη η Καβάλα. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως ευθύνη φέρει και το ΑΣΕΑΔ, για την καθυστερημένη απόφασή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο φάκελος κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μέσα στα επιτρεπόμενα χρονικά όρια και με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Η αδικία που συντελέστηκε, με τη μη έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και όχι στην έλλειψη στοιχείων του φακέλου και, χωρίς να ληφθεί υπόψη η έγκριση συμμετοχής στην Α1 Εθνική Κατηγορία, που δόθηκε από την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και τον ΕΣΑΚΕ. Η καθυστέρηση έκδοσης απόφασης από το ΑΣΕΑΔ, (μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος), λειτούργησε ανασταλτικά στην εμπρόθεσμη σύσταση της ΚΑΕ».

Πάντως, ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», ο αναμένεται να παραστεί στην έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη,, ενώ θα είναι παρών στην προπόνηση της Παρασκευής για να συζητήσει το θέμα με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς το μέλλον τους προδιαγράφεται αβέβαιο.

Τέλος, ενημερώθηκαν, την Πέμπτη οι Καβαλιώτες, ότι καθαρογραμμένη την απόφαση της ΕΕΑ θα τη λάβουν, μετά από εβδομάδα. Το γεγονός αυτό θα δρομολογήσει, στην πορεία, την κίνησή τους να προσφύγουν για δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x