Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία, έγινε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ το Σάββατο, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και τους 15 παίκτες στη διάθεσή του, δείχνοντας άπαντες πως βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
Η σημασία του αγώνα έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των «βυσσινί» φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να δώσουν «βροντερό» παρόν την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης.
Ο Γιώργος Αποστολίδης μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Για μας, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει πολλά, αλλά, δε θα έλεγα ότι είναι ένας ‘τελικός’, διότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή του. Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, θα πάρουμε την ώθηση που χρειαζόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε, προσφέροντας και τη ψυχή μας, για να φτάσουμε στη νίκη».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






