Γιάννης Μπουρούσης και Μιχάλης Πελεκάνος δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο πρώτος είναι άρρωστος, ενώ ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή προπόνηση. Έτσι ο Ίαν Βουγιούκας παίρνει θέση στην δωδεκάδα στην οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Χάρης Γιαννόπουλος.
«Στα τελευταία δυο παιχνίδια έχουμε παίξει αρκετά καλά, αλλά είναι δεδομένο ότι μπορούμε και καλύτερα. Αυτό πρέπει να επιδιώξουμε στη Λάρισα. Σε καμία περίπτωση δεν πάμε να παίξουμε με την ΑΕΛ έχοντας στο μυαλό μας ότι απλά θα παίξουμε και θα κερδίσουμε. Η Λάρισα δεν έχει να χάσει τίποτα κι αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί», τόνισε ο τραυματίας Μιχάλης Πελεκάνος με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Στον αντίποδα ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ΑΕΛ, Θρασύβουλος Λιάγκας τόνισε πως «Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης, με ένα πολύ ακριβό ρόστερ και με την σοβαρότητα να την διακρίνει. Όλα αυτά είναι γνωστά, εμείς όμως από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε μεγάλη διάθεση, ενέργεια και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κόντρα σ’ αυτόν τον σπουδαίο αντίπαλο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα για να νιώσουμε καλύτερα στον αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






