Στην καταπληκτική απόδοση όλης της ομάδας του Άρη στάθηκε, με δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Ματσόν, αμέσως μετά από τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Πανιωνίου με 71-59. Στα αρνητικά ποσοστά της ομάδας του, που, τελικά, οδήγησαν σε μια εύκολη ήττα, στάθηκε, από την πλευρά του, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Αντρέα Ματσόν: «Ήταν μια φοβερή ομαδική προσπάθεια, μια νίκη όλης της ομάδας. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, εννέα από αυτούς έπαιξαν πάνω από δέκα λεπτά, λίγα δευτερόλεπτα κάτω από τα δέκα ο Αργυρόπουλος. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο με φοβερό ρόστερ, παίκτες πολύπειρους, μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Η επιτυχία μας παίρνει έτσι μεγαλύτερες διαστάσεις. Βάλαμε καρδιά στο παιχνίδι μας και αυτό μας έδωσε τη νίκη.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και μάλιστα τους το είπα και στο ημίχρονο. Πάλεψαν, έκαναν όλα όσα σχεδιάζαμε και ακόμη και αν έχαναν στο τέλος θα ήμουν από όλους τους ευχαριστημένος.
Δεν θέλω να μιλάμε από τώρα για τον στόχο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι πάντα το αμέσως επόμενο παιχνίδι, η αμέσως επόμενο παιχνίδι, η αμέσως επόμενη προπόνηση».
Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς: «Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη για αυτό το παιχνίδι με τόσο άσχημα ποσοστά, κυρίως στα τρίποντα. Ο Άρης αντίθετα είχε από το πρώτο μέρος ακόμη τέσσερα εύστοχα τρίποντα και αυτά του έδωσαν άλλον αέρα. Δεν κάναμε τα περισσότερα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει, ενώ χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλάμε για το τι θα γίνει ως το τέλος του πρωταθλήματος, ή που θα έχουμε φτάσει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα».
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






