Η ιατρική γνωμάτευση, η οποία λέει πως το πρόβλημα του Ιγκόρ Μεσεργιάκου στη μέση δεν μπορεί αποκατασταθεί με αποτελεσματικό τρόπο, προβληματίζει τους ανθρώπους του Άρη που την παρέλαβαν και μάλλον θα αναγκαστούν να διακόψουν τη συνεργασία με τον Λευκορώσο φόργουορντ, χωρίς να αποκλειστεί κάποια ενδεχόμενη αλλαγή της τελευταίας στιγμής.
Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Αντώνη Ασημακόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για την ερχόμενη περίοδο.
Εν των μεταξύ, αναβλήθηκε η επιστροφή του Ηλία Ζούρου στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για μόνιμη εγκατάσταση στη συμπρωτεύουσα, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε στην πρωτεύουσα απευθείας συνομιλίες επαφή με τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων». Την Τρίτη πάντως αναμένεται να τελειώσουν και τυπικά οι Θεσσαλονικείς με τη λύση της συνεργασίας με τον Τσαρλς Μπάρτον.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






