Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Είχα προτάσεις, αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟ»

Πιστός στον Παναθηναϊκό, αν και οι προτάσεις ποτέ δεν σταμάτησαν να του έρχονται, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στη «Gazzetta Dello Sport». «Είχα αρκετές προτάσεις για να εργαστώ part time σε εθνικές ομάδες εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, αλλά αυτά τελείωσαν για μένα. Δεν με ενδιαφέρουν. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός

Πιστός στον Παναθηναϊκό, αν και οι προτάσεις ποτέ δεν σταμάτησαν να του έρχονται, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στη «Gazzetta Dello Sport». «Είχα αρκετές προτάσεις για να εργαστώ part time σε εθνικές ομάδες εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, αλλά αυτά τελείωσαν για μένα. Δεν με ενδιαφέρουν. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Παράλληλα εξήγησε ότι «… κανείς δεν θέλει να προπονεί 12 Αμερικανούς. Πρέπει όμως οι γηγενείς παίκτες να προσπαθούν περισσότερο και να μην στηρίζονται στο διαβατήριό τους. Στον Παναθηναϊκό, όσοι Έλληνες παίζουν το κάνουν επειδή είναι καλοί κι όχι λόγο της εθνικότητάς τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x