Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Καβάλα νικώντας το Αιγάλεω με 63-50 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας για τη 19η αγωνιστική της Α1. Οι γηπεδούχοι είχαν εκπληκτική απόδοση στην πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκαν με 21-7 θέτοντας θεμέλια για την επικράτηση. Με περισσότερους από 1.500 φιλάθλους στο πλευρό της και έχοντας ως όπλα την ευστοχία, αλλά και την πολύ καλή άμυνα, η ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη δεν έχασε σε κανένα σημείο τα ηνία του αγώνα. Ο Ντόνελ Τέιλορ με ατομικές ενέργειες προσπάθησε να κρατήσει το «Σίτι» ζωντανό, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και η ομάδα του δεν μπόρεσε να αποφύγει μία ήττα που τη βάζει σε περιπέτειες. Σημειώνεται πως η Καβάλα είχε νικήσει το Αιγάλεω και στον πρώτο αγώνα (72-77) συνεπώς υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Τα δεκάλεπτα: 21-7, 35-23, 50-39, 63-50.
Καβάλα: Αμαγκού 13, Τέιλορ 13, Καβαλιάουσκας 12, Ντάνιελς 7, Γκαγκαλούδης 7, Τσιάκος 4, Αγγελακόπουλος 3, Κούβελας 2, Γκούστας 2, Πενταζίδης, Κέκελης.
Αιγάλεω: Τέιλορ 19, Σούλης 10, ΜακΓκραθ 8, Καλλινικίδης 7, Μαγκουνής 3, Γκρίνχαϊντ 2, Γκάμπρανς 1, Αγγελόπουλος, Χάρντιν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






