Οι Στέλιος Κουκουλεκίδης, Νίκος Πιτσίλκας, και Γιώργος Τανατζής θα διαιτητεύσουν το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί την Κυριακή(1/3, 22:00) στο ΣΕΦ. Πάντως, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Στο περιθώριο της κλήρωσης υπήρξε επεισόδιο μεταξύ μάνατζερ των δύο ομάδων, Νίκου Μπουντούρη και Μάνου Παπαδόπουλου, με αιτία την διαφωνία τους για τη διαδικασία επιλογής των διαιτητών.
Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν υπήρξε απάντηση στο αίτημα προς την ΚΕΔ, για την κλήρωση των διαιτητών προς τον Κώστα Κορομηλά, διότι ο Στέλιος Συμεωνίδης έλειπε καθώς ήταν άρρωστος. «Δεν σέβεστε την προσπάθεια που κάνουμε ως ομάδα και θα έπρεπε να δώσετε μια απάντηση στην επιστολή μας. Στον περυσινό τελικό βάλατε στην κλήρωση τέσσερις διαιτητές και εμείς φέτος ζητήσαμε 11 γιατί ήταν το αμέσως επόμενο γκρουπ διεθνών, ενώ κάλλιστα θα μπορούσατε να βάλετε και τους 19 και όχι μόνο αυτούς της Ευρωλίγκα.
Για να είναι διεθνείς, σημαίνει ότι αξίζουν και έχουν εμπειρίες. Εμείς εμπιστευόμαστε τους νέους διαιτητές, αλλά κανείς δεν ξέρει πως γίνονται οι κληρώσεις! Μπορείς να μας πεις, πως επιλέγονται οι διαιτητές, ποια είναι τα κριτήρια; Όλοι οι φίλαθλοι έχουν αυτή την απορία», είπε χαρακτηριστικά για να πάρει την απάντηση από τον Νίκο Κορομηλά: «Δική μας δουλειά είναι τα κριτήρια, εμείς αποφασίζουμε». Εκείνη τη στιγμή ο Μάνος Παπαδόπουλος, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέκυψαν αυτές οι αγάπες προς τους νέους διαιτητές; Γιατί δεν μιλάνε και οι υπόλοιπες ομάδες;». . Ο Νίκος Μποουντούρης του απεύθυνε το ερώτημα: «Αναφέρθηκα σε κάποια ομάδα κύριε Παπαδόπουλε;» και η απάντηση ήταν: «Αναφέρθηκα εγώ από μόνος μου». Η συζήτηση ολοκληρώθηκε όταν ο μάνατζερ του Ολυμπιακού είπε: «Να αναφέρεστε μόνο στη δική σας ομάδα».
Αναλυτικά οι διαιτητές
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω-ΑΕΚ Γκόντας-Πηλοϊδης-Ξενικάκης (Παλάτος)
Αλεξάνδρειο (16:00) Άρης-Καβάλα Σχινάς-Σταματόπουλος-Πανταζής (Σημιτόπουλος)
Νεάπολης (17:00) Ολύμπια Λ-ΠΑΟΚ Σπυρίδωνος-Κορομηλάς-Ταβουλαρέας (Μαραμής)
Ελληνικού (19:00) Πανιώνιος-Μαρούσι Αναστόπουλος-Καρακατσούνης-Μάνος (Τασούλας)
Πανελληνίου (16:00) Πανελλήνιος-Κολοσσός Ρ. Μαστραφτσής-Παπαδημητρίου-Διαμαντής (Κορασίδης)
Κυριακή 1 Μαρτίου
ΣΕΦ (22:00) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πιτσίλκας-Κουκουλεκίδης-Τανατζής (Σγουρός/Αγγελόπουλος)
Τρικάλων (17:00) Τρίκαλα 2000-ΑΕΛ 1964 ΓΣ Χριστοδούλου-Μουζάκης-Γκούμας (Μιναρετζόπουλος)
Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






