Ελλάδα

Α1: Απέκτησε Σιμς το Αιγάλεω, «έφυγε» ο Σταύρος Βενέτης…

Τον Αμερικανό, με ισπανικό διαβατήριο, Λιούις Σιμς, απέκτησε το Σάββατο το Αιγάλεω, για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του «Σίτι» στην Α1, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η οικογένεια του Αιγάλεω θρηνεί τον χαμό του εκ των πρωτεργατών του μπασκετικού τμήματος της ομάδας, Σταύρου Βενέτη.

Τον Αμερικανό, με ισπανικό διαβατήριο, Λιούις Σιμς απέκτησε το Σάββατο το Αιγάλεω, για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του «Σίτι» στην Α1, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή, Λιούις Σιμς. Ο Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο φόργουορντ θα ενσωματωθεί στην ομάδα την προσεχή Δευτέρα και θα ενισχύσει την προσπάθεια των "κυανολεύκων" τις επόμενες αγωνιστικές. Ο Λιούις Σιμς είναι γεννημένος στις 9/4/1973, έχει ύψος 2.03 μ. και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλων Λεμεσού. Στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών και του Πανελληνίου».

Η οικογένεια του Αιγάλεω θρηνεί τον χαμό του εκ των πρωτεργατών του μπασκετικού τμήματος της ομάδας, Σταύρου Βενέτη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια του Αιγάλεω, είναι κατά πολύ φτωχότερη και θρηνεί τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Βενέτη. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε εκ των πρωτεργατών του μπασκετικού Αιγάλεω και ήταν για χρόνια η ψυχή της ομάδας δεν βρίσκεται πια κοντά μας...

Όλοι όσοι ανήκουν στο Αιγάλεω, εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Βενέτη και συμπαρίστανται στον πόνο της...

Τα λόγια είναι φτωχά... Καλό ταξίδι, Σταύρο Βενέτη
...».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x