Ελλάδα

Τριφούνοβιτς: «Καλή προπόνηση για τα play-offs»

Ένα καλό ζέσταμα εν όψει των αναμετρήσεων με τον Άρη στον πρώτο γύρο των play-offs χαρακτήρισε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς τον αγώνα κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

Ένα καλό ζέσταμα εν όψει των αναμετρήσεων με τον Άρη στον πρώτο γύρο των play-offs χαρακτήρισε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς τον αγώνα κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν αυτό που έπρεπε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αφού εκεί η Ολύμπια έδειχνε να ευχαριστιέται το παιχνίδι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες για να γίνει το παιχνίδι, αφού καμία δεν είχε ιδιαίτερες προσδοκίες. Η Ολύμπια βρήκε χώρους να σουτάρει ελεύθερα και πολλοί ήταν οι εύστοχοι γιατί έπαιζαν για τη διασκέδαση και για το μέλλον τους κι για εμάς ήταν μία καλή προετοιμασία για τα play-offs», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός, ενώ ο κορυφαίος των «κυανέρυθρων», Γιάννης Καλαμπόκης, είπε: «Και οι δύο προπονητές κάλυψαν την εικόνα του αγώνα. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο κίνητρο. Με το παιχνίδι που κάναμε πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι στην Ολύμπια καλή τύχη και στην ομάδα μας το ίδιο για τα play-offs».

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Ολύμπιας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του που κρατήθηκε σχετικά άνετα στην Α1 παρά τις οικονομικές αντιξοότητες. «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν αλλάζει τη βαθμολογία. Οι δύο βαθμοί της νίκης δεν ήταν το κίνητρο αλλά και οι δύο ομάδες πάλεψαν εξίσου. Είμαι στενοχωρημένος από την ήττα, αλλά οι παίκτες μας παίξανε 40 λεπτά και με την πίεση του Πανιωνίου και είχαν πολλή κούραση. Είμαι περήφανος για το ότι καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους Αλέκο Μεταφτσή που σήκωσε το διοικητικό βάρος της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά και τους Βαγγέλη Κουτσοκέρα και Βαγγέλη Παππά που ήταν καλοί επαγγελματίες αλλά είχαν και μεγάλη ψυχή. Θα αναλύσουμε όμως όλα τα θέματα σε συνέντευξη Τύπου σύντομα».

Ο εκ των κορυφαίων των «πορτοκαλί» στο τελευταίο ματς της χρονιάς, Μάριος Μπατής, που πέρασε από τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πανιώνιο. Για την Ολύμπια δεν ξέρω τι να ευχηθώ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο που μας στάθηκαν αφιλοκερδώς όλη τη χρονιά. Εύχομαι το καλύτερο για τη Λάρισα. Ο καθένας κάνει σχέδια για το μέλλον του, κι εγώ για το δικό μου. Ευχαριστώ την Ολύμπια για τα δύο καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια στην Α1. Η συνέχεια θα δείξει ποια θα είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x