Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Δεν θα τα βάψουμε μαύρα»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν το βάζει κάτω, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. «Δεν θα τα βάψουμε μαύρα», δήλωσε ο άσος των «πρασίνων» στο site της wind.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν το βάζει κάτω, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. «Δεν θα τα βάψουμε μαύρα», δήλωσε ο άσος των «πρασίνων» στο site της wind.

«Από αύριο ξεκινούν τα πλέι οφ στην Α1 και μάλιστα στην πιο κατάλληλη στιγμή. Λίγες μέρες πριν από το φάιναλ φορ του Βερολίνου. Τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αύριο στο ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη, θα μας δώσουν την ευκαιρία να πιάσουμε αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο φάιναλ φορ», είπε ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε:

«Θα θέλαμε να είχαμε τερματίσει εμείς πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά δεν έγινε. Δεν πρόκειται να τα βάψουμε μαύρα γι’ αυτό. Γνωρίζουμε από τώρα ότι αν κι εφ’ όσον φτάσουμε στους τελικούς και βρούμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να νικήσουμε ένα ματς στην έδρα του. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει λόγος την παρούσα στιγμή να μιλάμε για κάτι μακρινό.

Προσπαθούμε όλοι μας στην ομάδα να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο. Βέβαια, είναι λογικό και ανθρώπινο να κάνουμε συζητήσεις μεταξύ μας στα αποδυτήρια για το φάιναλ φορ. Ομως, αγωνιστικά προετοιμαζόμαστε μόνο για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ. Από το βράδυ της Δευτέρας θα ασχοληθούμε με το φάιναλ φορ και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας μίλησε και για τους τραυματισμούς του: «Από την πλευρά μου, εδώ και έναν περίπου μήνα, είχα διάφορα θέματα με τραυματισμούς, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι υγιής και προπονούμαι κανονικά με την ομάδα.

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα στον αθλητισμό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτό. Καταβάλλω προσπάθειες σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να βρω τα πατήματά μου και να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος στο φάιναλ φορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x