Την πρόβλεψη ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει σχετικά εύκολα τη νίκη και συνάμα τον τίτλο του πρωταθλήματος, στον αποψινό (21:30, ΑΝΤ1) τέταρτο τελικό της σειράς απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, έκανε ο Γιάννης Γιαννούλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα. «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει σχετικά εύκολα σήμερα. Προσωπικά, θα ήθελα να νικήσει ο Ολυμπιακός, όχι λόγω συλλογικής προτίμησης, αλλά για να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον η σειρά. Θα είναι άσχημο για τον Ολυμπιακό να χάσει τόσο εύκολα τον τίτλο», τόνισε ο 33χρονος σέντερ του Πανιωνίου.
Αναφερόμενος στους δύο αποψινούς αντιπάλους πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός αυτά τα ματς δύσκολα τα χάνει. Παίζει μόνο δύο συστήματα: το πρώτο η μπάλα να πηγαίνει μέσα στην ρακέτα, στον Πέκοβιτς και το δεύτερο, η μπάλα στα χέρια του Γιασικεβίτσιους κι εκείνος την κάνει ό,τι θέλει. Σε όλα τα ματς του έχει βγει, εκτός από ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με ένα σουτ του Βασιλόπουλου. Είναι απίστευτο πως μόνο δύο συστήματα αποτελούν το 80% του παιχνιδιού των «πράσινων». Βλέπει ο Ομπράντοβιτς ότι δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς και το διατηρεί.
Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι ομάδα, ενώ στον Παναθηναϊκό, όταν δεν «τραβάει» ο ένας, «τραβάει» ο άλλος. Η διαφορά είναι ότι ο Παπαλουκάς δεν έχει δίπλα του έναν Διαμαντίδη, έναν Σπανούλη, ή έναν Γιασικεβίτσιους».
Ακόμη, ο Γιαννούλης μίλησε για τις πληροφορίες του σχετικά με το μέλλον του Πρέντρακ Στογιάκοβιτς, αλλά και το δικό του μέλλον στον Πανιώνιο: «Ο Στογιάκοβιτς έχει συμβόλαιο, αλλά αν δεν τον θέλουν τότε μπορεί να κοιτάξει προς την Ευρώπη.
Φέτος δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, ελπίζω να μας γίνει μάθημα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι πήγαμε άσχημα στον Ευρώπη. Ελπίζω να μείνω στον Πανιώνιο, αγαπώ τον Πανιώνιο».
Τέλος, αναφερόμενος σε θέματα που αφορούν το ΠΣΑΚ, τόνισε: «Έχουν ξεπεραστεί κάποιθα προβλήματα, αλλά τώρα έχουμε ένα καινούριο, τραγικό! Αναφέρομαι στην απαγόρευση να υπάρχουν στο ρόστερ μιας ομάδας Β’ και Γ’ Εθνικής πάνω από δύο παίκτες άνω των 30 ετών. Τι θέλουν; Να «κόψουν» το μπάσκετ στους άνω των 30;».
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






