Ελλάδα

Την Τετάρτη έρχεται τελικά ο Τέπιτς

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναμενόταν την Τρίτη το πρωί στη χώρα μας αλλά ο Σέρβος γκαρντ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ένα 24ωρο αργότερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Την Πέμπτη, ο 22χρονος γκαρντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα περάσει από τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, εκεί όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας και εν συνεχεία θα φωτογραφηθεί με τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναμενόταν την Τρίτη το πρωί στη χώρα μας αλλά ο Σέρβος γκαρντ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ένα 24ωρο αργότερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Την Πέμπτη, ο 22χρονος γκαρντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα περάσει από τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, εκεί όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας και εν συνεχεία θα φωτογραφηθεί με τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x