Ελλάδα

Ξεκινούν οι επαφές στον Πανελλήνιο

Ο Ηλίας Ζούρος επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσουν οι επαφές ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσουν οι επαφές ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής ξέρει πως ο Άντονι Γκράντι δεν θα συνεχίσει στους «Ολυμπιονίκες», παρόλο που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού γκαρντ. Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Τσαλδάρης και Κώστας Χαραλαμπίδης είναι οι βασικοί στόχοι για αυτή τη θέση. Ο πρώτος όπως όλα δείχνουν θέλει να συνεχίσει στην Ιταλία και την Μπενετόν. Ο Χαραλαμπίδης περιμένει να δει τι θα γίνει με το Μαρούσι ενώ η περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη μοιάζει πιο εφικτή. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» φαίνεται να είναι απογοητευμένος έπειτα από τον αποκλεισμό του Άρη από την Ευρωλίγκα και θέλει να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση στη φροντ λάιν, ο Ίαν Βουγιούκας αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x