Ελλάδα

Από τον Ζοτς εξαρτάται του «Σάρας»

Από το Βελιγράδι έφτασε χθες τα μεσάνυχτα στην Αθήνα, για να παραστεί στο ραντεβού με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στη συνάντηση όπου κυρίαρχο θέμα της θα έχει τα μεταγραφικά θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Ιτούδης. Το «θέμα» που «καίει», δεν είναι άλλο, από αυτό του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους. Ο ατζέντης του Λιθουανού γκαρντ, Μαουρίτσιο Μπαλντόνι, σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «πρασίνων», χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή. Το χάσμα των δύο πλευρών είναι μεγάλο όσον αφορά τους τομείς του συμβολαίου του και όλα θα κριθούν από τις εισηγήσεις και τη στάση που θα κρατήσει ο Ομπράντοβιτς στη σημερινή συνάντηση.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στο επίκεντρο του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Την υπόθεση φαίνεται πως θα αναλάβει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έφτασε χθες τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και θα έχει επαφές με τους Θανάση Γιαννακόπουλο, Μάνο Παπαδόπουλο για τα μεταγραφικά ζητήματα των «πρασίνων». Στην πρώτη συνάντηση του ατζέντη του Λιθουανού γκαρντ με το «τριφύλλι» δεν επήλθε συμφωνία και όλα θα κριθούν από τις εισηγήσεις του Σέρβου τεχνικού για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Ένα άλλο θέμα που θα συζητηθεί είναι αυτό του Ραμούνας Σισκάουσκας, η περίπτωση του οποίου έχει προταθεί στο «τριφύλλι». Το νέο συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί οικονομικό «αγκάθι» για τους Ρώσους και όπως όλα δείχνουν, είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν. Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν οι οικονομικές απαιτήσεις των Μοσχοβιτών να ανέλθουν μέχρι και σε πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x