«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο πατέρας του προέδρου του Κολοσσού Ρόδου, Γιάννη Γιαννά, Σάββας. Ο εκλιπών είχε πλούσια δραστηριότητα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ροδίτικη ΚΑΕ, εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον "χαμό" του.
Η ανακοίνωση:
«Η οικογένεια του Κολοσσού και σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του πατέρα του προέδρου της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Γιάννη Γιαννά, Σάββα. Ο εκλιπών έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή με προορισμό τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 78 ετών από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στην οικεία του.
Ο Σάββας Γιαννάς υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της Ρόδου, ενώ σαν παράγοντας βοήθησε για πολλά χρόνια την Α.Ε.Π. και τον Ροδιακό. Η απώλεια του συγκίνησε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, γιατί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, μετά τη ξαφνική απώλεια του πατέρα του προέδρου Γιάννη Γιαννά, Σάββα, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα.
1)Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2)Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία
3)Αντί στεφάνου να καταθέσει ποσόν σε ευαγές ίδρυμα στη Ρόδο.
4)Ματαίωση πανηγυρικού κλεισίματος του καλοκαιρινού Jump All camp του Κολοσσού και τήρηση ενός λεπτού σιγής.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή (19/6) στις 12:00 στον Ευαγγελισμό».
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






