Παρά την απελπιστική κατάσταση και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο Κώστας Φλεβαράκης δε θέλει να αποχωριστεί την ομάδα και συμφώνησε με την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της «Ένωσης».
Η διάθεση και των δυο πλευρών ήταν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και, από τη στιγμή που η συνάντηση με τους Μπάμπη Καραμανλή και Βασίλη Βάσιο, είχε αίσιο τέλος, όλα τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Έτσι, ήρθε και το τυπικό του πράγματος, δηλαδή η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε την Πέμπτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη ύστερα από μια άκρως πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.
O Έλληνας τεχνικός ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βάσιο, όπου εντοπίστηκαν κοινοί στόχοι και όραμα. Ο Κώστας Φλεβαράκης αναχώρησε αμέσως μετά για την Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει για την ενδυνάμωση του ρόστερ».
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






