Ελλάδα

Χάθηκε ο Πάρκερ, «κλείνει» στους Καβαλίερς

Μία ακόμη πόρτα κλείνει για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς ήρθαν σε συμφωνία με τον Άντονι Πάρκερ, μεγάλο στόχο των «ερυθρολεύκων» για τις θέσεις «2-3». Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες, με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα του πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος προτίμησε την προοπτική κατάκτησης του τίτλου του ΝΒΑ.

Μία ακόμη πόρτα κλείνει για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς ήρθαν σε συμφωνία με τον Άντονι Πάρκερ, μεγάλο στόχο των «ερυθρολεύκων» για τις θέσεις «2-3».

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες, με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα του πρόσφερε ο Ολυμπιακός (περίπου 7 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο). Ωστόσο, οι «Καβς» στον… χορτασμένο από χρήματα Πάρκερ προσφέρουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς και του Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο πρώην άσος των Τορόντο Ράπτορς και της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε την περασμένη περίοδο 10,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ, σε 33 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x