Ελλάδα

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Σάρας

Σήμερα αναμένεται να λήξει το «σίριαλ» της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ θα υπογράψει για 1+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,8 εκατ. ευρώ. Μετά την της μεταγραφής του Γιώργου Μπόγρη στο «τριφύλλι», ο Λεωνίδας Κασελάκης βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά στους «πράσινους».

Σήμερα αναμένεται να λήξει το «σίριαλ» της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ θα υπογράψει για 1+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,8 εκατ. ευρώ και με τον όρο, που δέχτηκαν οι «πράσινοι», ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι, αν φύγει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ακολουθεί ο Κασελάκης

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Μπόγρη στον Παναθηναϊκό, ο Λεωνίδας Κασελάκης βρίσκεται πολύ κοντά στους «πράσινους». Το «τριφύλλι», ωστόσο, προβληματίζεται με το επίπεδο ετοιμότητας του 20χρονου πάουερ φόργουορντ να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο. Παρόλα αυτά, οι όποιες αμφιβολίες τους εξανεμίζονται λόγω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x