Ελλάδα

Α1: Ανανεώνει ο Καρύδας

Σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηλυσιακού ήρθε ο Σάκης Καρύδας ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Ο 30χρονος πλέι μέικερ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην περυσινή περίοδο, ώστε να ανέβει κατηγορία η ομάδα του, τα βρήκε με τους διοικούντες και στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση.

Σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηλυσιακού ήρθε ο Σάκης Καρύδας ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην περυσινή περίοδο, ώστε να ανέβει κατηγορία η ομάδα του, τα βρήκε με τους διοικούντες και στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση.

Το μόνο που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί είναι η διάρκεια του νέου του συμβολαίου, αν δηλαδή θα είναι ενός ή δυο χρόνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x