Ενθουσιασμένος και με ένα… μόνιμο χαμόγελο στα χείλη δηλώνει ο Βον Γουέιφερ για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, η οποία επισημοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ, που υπέγραψε για 1+1 χρόνια και αναμένεται στην Ελλάδα πιθανότατα τη Δευτέρα, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Στο μήνυμά του στο twitter αναφέρει: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πως θα πάω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αισθάνομαι ευλογημένος που έχω αυτή την ευκαιρία. Θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν μπορεί να φύγει το χαμόγελο από το πρόσωπό μου. Είμαι έτοιμος για την Ελλάδα».
Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Λίνας Κλέιζα από τον Ολυμπιακό. Οι δύο μεταγραφικές «βόμβες» των «ερυθρολεύκων» έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, κάτι που αποτυπώνεται στην κίνηση των διαρκείας. Μέχρι στιγμές έχουν διατεθεί περισσότερα από 5.000 και εκτιμάται πως τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί περισσότερο.
Ακολουθεί ο Τσαλδάρης
Η επόμενη και πιθανώς τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Οι επαφές με τον διεθνή σούτινγκ γκαρντ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ίσως ολοκληρωθούν ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Ο 29χρονος άσος (1,94μ.) θεωρείται από τον Παναγιώτη Γιαννάκη μία πολύ καλή λύση για τις θέσεις «2» και «3». Επίσης όλα δείχνουν πως ο Μίλος Τεόντοσιτς θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






