Το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του Χριστόφορου Στεφανίδη ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Ο Έλληνας πλέι μέικερ ανακοινώθηκε επίσημα από την Καβάλα, στην οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την επόμενη σεζόν. Από την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην άσος του Αμαρουσίου προπονούταν με τους «Αργοναύτες», αλλά η ανακοίνωση καθυστέρησε εξαιτίας της απουσίας του προέδρου της Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου στο εξωτερικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας:
Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ανακοινώνει την 11η μετεγγραφή της. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης για τον επόμενο χρόνο θα φορά τη φανέλα της Καβάλας και θα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει και φέτος, για μία ακόμη αξιόλογη παρουσία στην Α1 κατηγορία.
Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είναι γεννημένος στις 29/7/1980 στην Αθήνα και έχει ύψος 1,84μ., ενώ παίζει στη θέση του γκάρντ. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρούσι, ενώ οι προηγούμενες ομάδες του ήταν, η Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο.
Κατά τη σεζόν 2008-09 με τη φανέλα του Αμαρουσίου, ο Χριστόφορος Στεφανίδης είχε 24 συμμετοχές (146:46 λεπτά), με 40 πόντους. Από τους οποίους είχε, 18/22 βολές (82%), 5/14 (36%) στα δίποντα και 4/11 (36%) στα τρίποντα.
Επίσης, είχε 10 (Α) ριμπάουντ και 4 (Ε), με 13 αστίστ και 13 λάθη, με 7 κλεψίματα και 1 κόψιμο.
Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






