Η κλήρωση της Α1 μπάσκετ τη Δευτέρα έφερε στην ΑΕΚ ένα σχετικά βατό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Όμως, ο Κώστας Φλεβαράκης, μιλώντας την Τρίτη και σχολιάζοντας την κλήρωση, τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά και ήρεμα, ώστε να εκπληρώσουν τους φετινούς στόχους τους.
«Είναι λάθος να πούμε αν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι βατό», τόνισε αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», συμπληρώνοντας πως: «Αυτό που επιβάλλεται να λέμε είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, ώστε να κάνουμε ένα βήμα υψηλότερα, συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο».
- Έχετε οριοθετήσει, δηλαδή, τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
«Όπως σας προανέφερα, το ζητούμενο είναι να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Να δίνουμε, εν ολίγοις, το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων σε κάθε ματς και ό,τι ήθελε προκύψει. Στο τέλος, θα κάνουμε τη "σούμα" και θα διαπιστώσουμε αν, τελικά, η αγωνιστική χρονιά ήταν πετυχημένη».
- Ποιο θεωρείτε ότι θα είναι το συστατικό για μια πετυχημένη πορεία;
«Αναμφισβήτητα, η σκληρή δουλειά και η ηρεμία εντός και εκτός των γραμμών. Έχουμε σχεδόν έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε έτοιμοι».
Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Τρίτης κύλησε χωρίς κάποια απρόοπτα για τον Έλληνα τεχνικό. Τετάρτη και Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






