Επιτυχημένη θα είναι η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα αν φτάσει μέχρι το Final 4, που θα διεξαχθεί στο Παρίσι. Αυτό δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Γιαννάκης με δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των Πειραιωτών.
«Ο Ολυμπιακός φέτος, όπως και πέρυσι, έχει στόχο τη δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας και θα προσπαθήσουμε και αυτή τη χρονιά να βρεθούμε στο Final 4. Οι νέοι παίκτες μπορούν να δώσουν στην ομάδα περισσότερη ενέργεια και δύναμη κι ελπίζω οι φίλαθλοι να το ευχαριστηθούν», τόνισε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον όμιλο που συμμετέχει ο Ολυμπιακός (μαζί με τις Μάλαγα, Εφές Πίλσεν, Παρτιζάν, Λιέτουβους Ρίτας και μία εκ των Μπενετόν, Ορλεάν, Σαρλεουά και Βέντσπιλς), υποστηρίζοντας ότι: «Θα είναι ένας ενδιαφέρον όμιλος για εμάς. Θα έχουμε, βέβαια, σεβασμό στους αντιπάλους μας. Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και επίγνωση ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο».
Πριν το τέλος των δηλώσεων του, ο «δράκος» τόνισε ότι: «Οι φίλαθλοι στην Ευρώπη είδαν πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ ανεβαίνει και κάθε χρόνο προσέφερε αρκετό πάθος και πολλές καλές στιγμές και εύχομαι να δούμε περισσότερα ενδιαφέροντα παιχνίδια φέτος».
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






