Ελλάδα

Α1: Με τη βοήθεια του… Θεού η ΑΕΚ

Επίκληση στα Θεία έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να βρεθεί μία λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε αγιασμός παρουσία σύσσωμης της ομάδας και του τεχνικού τιμ, αλλά και του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος παραμένει στη θέση του, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας

Επίκληση στα Θεία έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να βρεθεί μία λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε αγιασμός παρουσία σύσσωμης της ομάδας και του τεχνικού τιμ, αλλά και του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος παραμένει στη θέση του, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Παρόντες ήταν επίσης η Λία Μάντη και ο Γιώργος Σουλτάνογλου, που είχαν εκφράσει διαφορετική με τον πρόεδρο άποψη για το πώς πρέπει να κινηθεί στο εξής η ομάδα, ενώ στο Ελληνικό ήταν και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Τάκης Μαρίνος και ο γιατρός Γιάννης Χατζηκομνηνός.

Οι επαφές με τον Σμίλιαν Πάβιτς συνεχίζονται, προκειμένου να τακτοποιηθεί το χρέος απέναντί του και να ξεπεραστεί ένα ακόμη εμπόδιο για την έκδοση των δελτίων των ξένων παικτών. Πάντως όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί και πάλι με αμιγώς ελληνική σύνθεση στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x