Ελλάδα

Κουφός: «Έχουμε πεισμώσει»

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (31/10, 17:00) με αντίπαλο τον Γ. Σ. Ολύμπια Λάρισας για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ετοιμάζεται ο Ηλυσιακός. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού, ευελπιστεί να φτάσει στην πρώτη της νίκη στα μεγάλα σαλόνια.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (31/10, 17:00) με αντίπαλο τον Γ. Σ. Ολύμπια Λάρισας για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ετοιμάζεται ο Ηλυσιακός. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού, ευελπιστεί να φτάσει στην πρώτη της νίκη στα μεγάλα σαλόνια. «Δουλεύουμε σε πολύ έντονους ρυθμούς ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ολύμπια. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή, η οποία όμως διαθέτει πολύ καλές μονάδες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά», είπε ο τεχνικός των Ιλισιωτών και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, ενώ η αλήθεια είναι πως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλό, έχουμε πεισμώσει ιδιαίτερα».

Όσον αφορά στοv Σάκη Καρύδα που έχει υποστεί κάκωση στον καρπό, θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και θα αγωνιστεί, έστω και με νάρθηκα. Για τον δε, Γουόρεν Κάρτερ που δοκιμάζεται, δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση.

Σχετικά με την έδρα του Ηλυσιακού, διοίκηση και Δήμος, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Κλειστό Γυμναστήριο να είναι έτοιμο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x