Χωρίς τους Διαμαντόπουλο, Αριγκμπάμπου, Κένταλ και Κουμπούρα, αλλά με τον νεοαποκτηθέντα Στέφαν Νάτζφεϊ (στην πρώτη του εμφάνιση), θα παραταχθεί το Μαρούσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Σέρβος φόργουορντ θα μπει από νωρίς στα βαθιά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του περιμένουν να βρει ρυθμό, αφού ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με την Μακάμπι για την Ευρωλίγκα.
Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» αναγνωρίζουν τη διαφορά δυναμικής με τον προσεχή τους αντίπαλο, ωστόσο αυτό δεν τους δημιουργεί καμίας μορφής πίεση.
Αναφορικά με τους πολλούς τραυματισμούς και ασθένειες που «πλήττουν» την ομάδα των βορίων προαστίων, ο 24χρονος σέντερ, Δημήτρης Μαυροειδής σχολίασε: «αυτή η περίοδος των πολλών απουσιών και των αναμετρήσεων με ισχυρούς αντιπάλους είναι για μας μια ευκαιρία να δυναμώσουμε πνευματικά. Το παν είναι να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας , την αυτοπεποίθησή μας να μείνουμε ενωμένοι και είναι σίγουρο ότι από όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί».
Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






