Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών, έδειξε τις δυνατότητες των δύο αντιπάλων. Έτσι, ο «Δικέφαλος» θα κατέβει πιο «διαβασμένος» κόντρα στους «ερυθρόλευκους», στο κυριακάτικο δεύτερο συνεχόμενο ματς μεταξύ τους, αυτήν τη φορά για την τέταρτη αγωνιστική της Α1. Πάντως, ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε πως ο αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» είναι σαφώς πιο πλήρης ομάδα, υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα είναι ανταγωνιστικοί και παραπονέθηκε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
Αναλυτικά, τόνισε πως: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που είναι γνωστός και σε εμάς, αλλά και σε όλη την Ευρώπη για τη δυναμικότητά του. Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, έχει "βάθος" στον πάγκο και πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Το κακό για εμάς είναι ότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, με αρκετούς παίκτες που είτε είναι άρρωστοι, είτε είναι τραυματίες και η απουσία τους από τις προπονήσεις μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Αναλύσαμε και το παιχνίδι της Τετάρτης, είδαμε τα λάθη μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Θέλουμε και πάλι να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, για να πάρουμε από αυτούς την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα».
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμπλήρωσε πως: «Παίζουμε και πάλι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο τον γνωρίζουμε καλά, όπως και αυτοί μας γνωρίζουν, επίσης, καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και να βγάλουμε την ίδια ένταση και το πάθος στο παιχνίδι. Σαφώς και η παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου θα μας βοηθήσει, αλλά και αυτός θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να "δέσει" με την ομάδα και να μας βοηθήσει τόσο πολύ.
Αυτό, όμως, που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και βοήθεια στο παιχνίδι θα είναι η παρουσία του κόσμου. Ξέρουμε ότι έχουν και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά τους περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν, όσοι περισσότεροι μπορούν. Η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική για την προσπάθεια μας, όπως είναι, άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






