Ελλάδα

Ζούρος: «Ελέγχαμε το παιχνίδι»

Στη δίκαιη νίκη του Πανελληνίου κόντρα στα Τρίκαλα στάθηκε ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» Ηλίας Ζούρος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη θεσσαλική πόλη. Ο τεχνικός των Κυψελιωτών έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες του, με αφορμή και τις απουσίες της ομάδας του, λόγω των τραυματισμών. Θεωρεί πως οι παίκτες του ήλεγχαν το ματς, κόντρα σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα και ζήτησε βελτίωση στην άμυνα.

Στη δίκαιη νίκη του Πανελληνίου κόντρα στα Τρίκαλα στάθηκε ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» Ηλίας Ζούρος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη θεσσαλική πόλη. Ο τεχνικός των Κυψελιωτών έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες του, με αφορμή και τις απουσίες της ομάδας του, λόγω των τραυματισμών. Θεωρεί πως οι παίκτες του ήλεγχαν το ματς, κόντρα σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα και ζήτησε βελτίωση στην άμυνα.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Πανελληνίου, λόγω της ποιότητας και της επιθετικής του υπεροπλίας. Θεωρεί πως το φιλότιμο των παικτών του τους κράτησε μέχρι τέλους στο ματς και περιμένει να βρει λύση στο πρόβλημα να χάνει η ομάδα του στον πόντο. Χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία της αναμέτρησης και σχολίασε ειρωνικά κάποια δημοσιεύματα για οικονομικό «κραχ» του συλλόγου.



Αναλυτικά:

Ηλίας Ζούρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είχαμε και τραυματισμούς και, για τον λόγο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς μας. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι, καθώς το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, αν και αυτό κρίθηκε σε ένα σουτ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στον τομέα αυτό. Δε σχολιάζω ποτέ τη διαιτησία και δε θα το κάνω ούτε τώρα».

Βαγγέλης Αγγέλου: «Ο Πανελλήνιος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς και τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην επίθεση, αγγίζει μπασκετικά το τέλειο. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι, ενεργοποιώντας το φιλότιμο των παικτών και τον κόσμο μας. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά χάνουμε στον πόντο. Και πολλά χαμένα παιχνίδια στον πόντο δείχνουν πρόβλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που έγραψαν για το "κραχ" που επίκειται στην ομάδα, καθώς και αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο από τα Τρίκαλα στην Αθήνα για να δώσουν αρνητικές ειδήσεις για την ομάδα.

Η διαιτησία ήταν καλή. Για να κερδίσεις τον σεβασμό της, πρέπει να "ματώσεις" πολύ μέσα στα γήπεδο και, έτσι, πολλές φορές, ο πιο ισχυρός και πιο έμπειρος παίρνει κάποια σφυρίγματα παραπάνω. Αλλά, για ποια διαιτησία να ασχοληθούμε εμείς, όταν έχουμε σαμποτάζ εκ των έσω. Ας γίνει πρώτα η πόλη μία "γροθιά" και μετά θα μιλήσουμε και για τη διαιτησία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x