Δύσκολο χαρακτήρισε το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Εϊβερι. «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες σ' αυτό το πρωτάθλημα, κυρίως όταν μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ενώ δήλωσε πως τα παιχνίδια του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό, ήταν ένα μάθημα για την ομάδα.
Για το παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας τόνισε: «Ετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι όλη την εβδομάδα. Ξέρω πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα, η Καβάλα παίζει πολύ σκληρά στην έδρα της και παίρνει μεγάλη ενέργεια από τους φιλάθλους της. Έπαιξα πέρσι εκεί με τα Τρίκαλα και χάσαμε, όπως έχασε και ΠΑΟΚ. Έχει καλούς παίκτες, που τους αρέσει ο γρήγορος ρυθμός κι ο αιφνιδιασμός.
Ξέρω επίσης ότι προστέθηκαν στο ρόστερ της δύο καινούργιοι παίκτες, ο Κόλινς και ο Κυρίτσης που θα βοηθήσουν πολύ. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την εμφάνισή μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες σ' αυτό το πρωτάθλημα, κυρίως όταν μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδια. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να προστατέψουν την έδρα τους κι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί οι ομάδες αυτές να μην έχουν ονόματα στο ρόστερ τους, σαν αυτά που αντιμετωπίσαμε τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά είναι πολύ καλές και δύσκολες ομάδες».
Για την προσωπική του επίδοση στο παρκέ, δήλωσε: «Είμαι πιο χαλαρός μέσα στο γήπεδο, έχει βελτιωθεί η φυσική μου κατάσταση και γνωρίζομαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Ήξερα πως θα γίνει αυτό, δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα για να βελτιωθώ και πιστεύω πως τα καλύτερα θα έρθουν».
Για το τι αποκόμισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Ένα μάθημα, πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν μπορούμε να χάνουμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να κινούμαστε στον ίδιο ρυθμό από την αρχή ως το τέλος».
Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: «Είναι απίστευτα σημαντική η παρουσία τους, μας δίνουν τρομερή ώθηση, που την έχουμε ανάγκη, ειδικά στα παιχνίδια που παίζουμε μακριά από την έδρας μας. Ζητάω από τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται στα παιχνίδια αυτά και να μας δίνει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






