Ελλάδα

Α1: Ηλυσιακός, όπως λέμε… Μακάμπι

«Γλυκόπικρη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη γεύση που άφησε στο Μαρούσι το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θεωρεί ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από την ομάδα του για να πάρει μια ιστορική νίκη, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από την εξαιρετική εμφάνισή της σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

«Γλυκόπικρη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη γεύση που άφησε στο Μαρούσι το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα . Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θεωρεί ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από την ομάδα του για να πάρει μια ιστορική νίκη, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από την εξαιρετική εμφάνισή της σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Το ενδιαφέρον όλων πλέον στο Μαρούσι στρέφεται στην Α1 και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό -μια αναμέτρηση που, σύμφωνα με τον Μπαρτζώκα, «μπορεί να γίνει πιο δύσκολη από όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί». Ο ίδιος, δε, αφού τόνισε ότι «η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι στο μάξιμουμ για το παιχνίδι αυτό», εξήγησε ότι «ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος και οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο σεβασμό και πάθος που αντιμετωπίσαμε την Μακάμπι».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x