Ελλάδα

Νέα νίκη για τους Νέους…

Προελαύνει η εθνική ομάδα Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αργεντινή. Τα χρυσά μωρά του Μάνου Μανουσέλη σημείωσαν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερις αγώνες καταβάλλοντας την αντίσταση του Καναδά με 62-53 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθ’όλη του τη διάρκεια με τις άμυνες των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο, κάτι που μαρτυρά ‘άλλωστε και το τελικό σκορ
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προελαύνει η εθνική ομάδα Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αργεντινή. Τα χρυσά μωρά του Μάνου Μανουσέλη σημείωσαν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερις αγώνες καταβάλλοντας την αντίσταση του Καναδά με 62-53 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθ’όλη του τη διάρκεια με τις άμυνες των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο, κάτι που μαρτυρά ‘άλλωστε και το τελικό σκορ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο, ήταν πιο ψύχραιμο στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε στη νίκη, που της εξασφαλίζει στη χειρότερη περίπτωση την τρίτη θέση (μπορεί να τερματίσει ακόμη και πρώτη υπό προϋποθέσεις)* κι ενώ απομένει ακόμη ένας αγώνας, κόντρα στο Ιράν. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα αποφεύγει στα προημιτελικά την βέβαιη πρώτη του άλλου ομίλου, ομάδα των ΗΠΑ, αφού στην επόμενη φάση ο πρώτος του ενός ομίλου «σταυρώνει» με τον τέταρτο του άλλου και ο δεύτερος με τον τρίτο.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 15-8, 17-19, 20-13

Ελλάδα: Βασιλειάδης 23π, 6 ριμπ., 5 λάθη, 2 κλεψ., 1 τάπα, Μαυροκεφαλίδης 14π., 6 ριμπ., 2 τάπες, Βασιλόπουλος 10π., 7 ριμπ., Βουγιούκας 5π., Ξανθόπουλος 4π., 6 ασίστ , 4 κλεψ., Ζεφλίκης 2, Σουρλής, Αποστολίδης 2π.

Καναδάς: Κου 17, Κουλιάνιν 10, Γκάλιμορ 8, Κόσταϊν 7, Κένταλ 4, Φράνσις, Μπλάκγουντ 3.

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου

Αυστραλία 8
Αργεντινή 7
Ελλάδα 7
Ισραήλ 5
Καναδάς 5
Ιράν 4

*Η Ελλάδα ηττήθηκε με –13 από την Αυστραλία και νίκησε με +4 την Αργεντινή. Αυτό σημαίνει πως αν η Ελλάδα νικήσει το Ιράν (κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί) θα τερματίσει δεύτερη αν η Αυστραλία νικήσει την Αργεντινή. Αν συμβεί το αντίθετο, τότε θα… βγουν τα κομπιουτεράκια και θα αρχίσουν οι υπολογισμοί, αφού θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία και οι ομάδες θα καταταγούν με βάση τη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου

ΗΠΑ 8
Λιθουανία 7
Πουέρτο Ρίκο 7
Σλοβενία 6
Νιγηρία 5
Κίνα 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x