Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Πρέπει να κερδίσουμε έδαφος»

Σκληρή δουλειά και όχι πολλά λόγια ήταν τα πρώτα πράγματα που είπε ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε «έδαφος». Πρωτίστως, όμως, επιβάλλεται να γνωριστούμε μεταξύ μας και κυρίως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το «χέρι» μας, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας», είπε ο 45χρονος τεχνικός.

Σκληρή δουλειά και όχι πολλά λόγια ήταν τα πρώτα πράγματα που είπε ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε «έδαφος». Πρωτίστως, όμως, επιβάλλεται να γνωριστούμε μεταξύ μας και κυρίως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το «χέρι» μας, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας», είπε ο 45χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Αναμφισβήτητα, αναλαμβάνουμε μια δύσκολη αποστολή σε μια περίοδο κρίσιμη για την ΑΕΚ. Τα προβλήματα που θα συναντήσουμε είναι σημαντικά και εντοπίζονται, τόσο σε διοικητικό τομέα, όσο και στο αγωνιστικό δεδομένου ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε με δύο ήττες λόγω της περιπέτειας με τα δελτία».

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο κ. Πεδουλάκης, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x