Ελλάδα

Κολοσσιαία νίκη, αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, επικρατώντας 80-77 στην παράταση (69-69 κ.α.) του ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Βασίλιεβιτς, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους. Μοιραίος ο Λ. Παπαδόπουλος, που έχασε δύο βολές στο 1,5'' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Κολοσσός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, επικρατώντας 80-77 στην παράταση (69-69 κ.α.) του ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Βασίλιεβιτς, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους.

Οι Ροδίτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, προηγήθηκαν ακόμα και με 18 πόντους (54-36) στο 26’ και όπως όλα έδειχνα θα έφταναν στη νίκη. Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τις λύσεις και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Ταπούτο και Παπαδόπουλο και όχι απλά κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά αλλά και να περάσουν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στον αγώνα (58-57). Ο ΠΑΟΚ έχοντας μαζί του την ψυχολογία είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως 1.5 δευτερόλεπτο πριν το τέλος του αγώνα ο «Λάζος» αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση (69-69).

Εκεί, οι «θαλασσί» ήταν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 37-32, 54-50, 69-69, 80-77 (παράταση)

Κολοσσός Ρόδου (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Χάρις 16, Παντελιάδης 6 (1), Βασίλιεβιτς 22 (3), Ζάρας, Μανωλόπουλος 3 (1), Ασημακόπουλος 4, Ντοζίερ 9, Χαρίσης 9, Τσάμης 9 (1), Παππάς, Μοντς 2.

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρό 4, Καυκής, Γκρέγκορι 14 (2), Ταπούτος 16 (1), Χέλιγουελ, Τσιάρας, Μιλισάβλιεβιτς 6 (1), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 16, Δεμερτζής 2, Ντρόμπνιακ 13, Γκετσέφσκι 6 (2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x