Οι 12 νίκες του Κολοσσού στη φετινή Α1 ισοφάρισαν την περυσινή συγκομιδή στην κανονική περίοδο και έχουν φέρει τους Ροδίτες στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δίνοντας στον ΒΑΠ ένα πλεονέκτημα, ενόψει των πλέι οφ. Όμως, τα ρεκόρ δίνουν το δικαίωμα στους ανθρώπους της ομάδας να κοιτούν ακόμα ψηλότερα, έστω και αν οι υπόλοιπες έξι αγωνιστικές κρύβουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες της σεζόν. Ο Άγγελος Τσάμης σχολίασε την επιτυχία του Κολοσσού, μέχρι στιγμής, ζήτησε ότι καλύτερο για τη συνέχεια και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας.
«Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το περυσινό ρεκόρ των νικών μας στην Α1», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ στο επίσημο site της ΚΑΕ, συμπληρώνοντας πως: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη έξι αγωνιστικές και εμείς θα προσπαθήσουμε και στις έξι να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε καλά ότι το πρόγραμμά μας είναι πολύ δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Μαρούσι και Πανελλήνιο που προηγούνται στη βαθμολογία, καθώς και τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε επαγγελματίες και, εκ των πραγμάτων, είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικούμε τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συνέπεια ως το τέλος. Δεν σταματάμε σε όσα έχουμε κατακτήσει. Θα παλέψουμε και όπου φτάσουμε. "Ταμείο" θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Είμαστε γνώστες του δύσκολου προγράμματος, αλλά θέλουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι».
Για το ματς κόντρα στους «πορτοκαλί» τόνισε πως: «Ο αγώνας ήταν για μας πάρα πολύ σημαντικός και, πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε, έπρεπε να φανούμε συνεπείς στη δουλειά που έχουμε κάνει. Νομίζω ότι, από ένα σημείο και μετά, το ματς το κάναμε εμείς εύκολο. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και αυτή τη φορά. Ελπίζω να συνεχίσει να μας στηρίζει το ίδιο θερμά ως το τέλος».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






