Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία του Ηλυσιακού την Τετάρτη εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα το Σάββατο (27/03) για την 22η αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Πιο συγκεκριμένα τρεις παίκτες των Ιλισιωτών δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση. Ο Νίκος Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Γιώργος Γαλιώτος που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Γιώργος Παπαδάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη.
Όλοι τους ακολουθούν θεραπευτική αγωγή με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμοι προκειμένου να βρίσκονται στην διάθεση του Στέργιου Κουφού στο παιχνίδι με τους Καβαλιώτες.
Όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας, Σάκη Καρύδα, έβγαλε σήμερα μέρος της προπόνησης, με σκοπό από αύριο να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι σε θέση να δώσει το «παρών» το Σάββατο.
Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






